Kurs og sjakktrening hos Stjernen

Sjakktrening.no

GM Torbjørn R. Hansen arrangerer kurs onsdagskvelder i lokalene til Sjakklubben Stjernen. Les mer om hans tilbud og priser på: sjakktrening.no 

Sjakkurs for voksne
Hver kurskveld går over fire ganger. Det er viktig at deltakerne husker å melde seg på, siden det er både er begrenset antall plasser og forbehold om nok deltakere. I så fall, send mail til torbjorn.r.hansen@gmail.com. Man trenger ikke være medlem av Stjernen Sjakklubb for å delta på kurs. Faktura blir sendt på epost når kurset er i gang.

SPANSK ÅPNING
Tidspunkt: 11. januar – 1 februar kl 19.00 – 21.00

Dette er kanskje den viktigste og mest innholdsrike av alle åpningsvarianter. Spansk ser aldri ut til å gå av moten. Det er utallige strategiske muligheter, men samtidig kan Spansk by på taktiske vendinger for angrepsspilleren. Ved å lære seg Spansk åpning lærer man seg samtidig mye om viktige midtspillstillinger.
Pris: 990 kr

BONDESTRUKTURER
Tidspunkt 8. februar – 8. mars  (ingen kurskveld i vinterferien 22 februar)

I følge Philidor er bøndene sjakkens sjel. Det er bondestrukturen som bestemmer hvilke planer man skal spille på og hvor energisk man skal være. Bønder kan alri flytte bakover og derfor skal man tenke seg godt om før man marsjerer fremover.
Pris: 990 kr

KONGEANGREP
Tidspunkt: 15. mars – 5 april

På dette kurset vil vi se på hva som skal til for å gjennomføre et vellykket angrep. Når man angriper er det viktig at man angriper riktig sted, til rett tid med riktige brikker. Vi ser på mattbilder, variantregning og mye mer.

NB! Hver kurskveld går over fire ganger. Det er viktig at deltakerne husker å melde seg på, siden det er både er begrenset antall plasser og forbehold om nok deltakere. I så fall, send mail til torbjorn.r.hansen@gmail.com. Man trenger ikke være medlem av Stjernen Sjakklubb for å delta på kurs. Faktura blir sendt på epost når kurset er i gang.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _  _ _ _ _ _ _ _
Sjakkurs for barn og ungdom
Sted:
Stjernen sjakklubb – Seilduksgata 11 på Grünerløkka
Tidspunkt: Onsdager 17.15– 18.45
Pris: kr 2340,-
Oppstart: 11. sjanuar – siste gang 5. april (Ingen sjakktrening i vinterferien 22. februar.)

Målgruppen for dette kurset er drevne barn og ungdom. Jeg håper på en sterk og lærevillig gruppe. I løpet av en hver kveld vil det være hoveddsakelig undervisning, men det skal også være noe spilling. Det skal være både moro og lærerikt. Kursholder er Torbjørn Ringdal Hansen, stormester i sjakk.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _  _ _ _ _ _ _ _

Håper å se deg på kurs!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *