Åpen kveld med hurtigsjakk

I morgen torsdag (dvs. 11. januar) starter hurtigsjakksesongen hos Stjernen! Vi starter litt pent med to åpne kvelder, før Hurtigligaen drar i gang mot slutten av måneden. Men kvelden forløper på samme måte; vi spiller 5 partier hvor betenkningstiden er 10 minutter per spiller per parti, pluss 5 sekunder tillegg per trekk.

Kvelden er åpen for alle, det eneste vi krever er at du har sånn cirka kontroll på hvordan brikkene flyttes – for ferske spillere (og nettspillere) er hurtigsjakk en god intro til det å spille over brett.

Dørene åpner 18:30, spillestart 19:00, og normalt er vi ferdig litt før klokka 10. Deltageravgift er 50,- for medlemmer og førstgangsbesøkende, 100,- for andre. Det inkluderer tre timer med neglebitende spenning, så mye kaffe du orker å drikke, samt hyggelig selskap. Velkommen!