Turneringer

Langsjakk på tirsdager

Tirsdager spilles langsjakkturnering over 9 tirsdager. For å spille denne må man være medlem i Stjernen. Oppstart av langsjakken er normalt første tirsdag i februar om våren og første tirsdag i september på høsten. Med noe variasjon.
Les mer om Stjernens langsjakktilbud

Hurtigsjakk på tordager

Torsdager spilles Hurtigligaen som drop-in og er åpent for alle. Hurtilgligaen er på totalt 15 kvelder starter begynnelsen av september og februar. Hurtigligaen har alt fra nybegynnere til stormestre på startstreken. Premiering hver kveld, men også sammenlagtpremiering. Påmelding fra 18:30, spillestart kl 19:00.
Les mer om Stjernens hurtigsjakktilbud

Lynsjakk på lørdager

Lørdager spilles fast lynturnering som drop-in hver helg med mindre det er helligdag. Lynlørdag er åpent for alle. Påmelding fra 14:45, spillestart kl 15:00.
Les mer om Stjernens lynsjakktilbud

 

Sjakklubben Stjernen benytter Turneringsservice for gjennomføring av turneringer og klubbkvelder. Vi registrerer og publiserer alle turneringsresultater fra klubben på Turneringsservice som er tilgjengelig på Internett, og for mange spillekvelder lager vi også en liten nyhetssak på skstjernen.no.