Aslak med 5 strake seiere

23 deltagere i 10. runde av hurtigsjakkligaen. Aslak Haanshuus gjorde rent bord med 5 fulltreffere. Serif Music tok andreplassen med 4 av 5 hårfint foran Lars Even Andersen på kvalitet. Vinner av klasse B ble Leif Kverndal med 3,5 poeng. Innspurten i ligaen er nå igang og de med flere enn ti deltagelser, kan nå begynne å styrke dårlige resultater.

Kjell Børre Grebstad leder i sammendraget med Espen Sollum på slep – fattige 2,5 poeng bak. 1. bordet spilles nå på klubbens nye live-brett, så fremover vil publikum også kunne følge hurtigsjakkligaen hjemmefra og 5 partier fra hver kveld vil bli publisert. Velkommen neste torsdag for spennende oppfølger!

Resultatservice Hurtigliga runde 10/15

Tips: Hvis du ønsker å spille gjennom partiene på 1. bordet for runde 1- 4:
1. Velg «Partier» i menyen på turneringsservice-side
2. Huk av for den aktuelle runden du ønsker å se
3. Trykk deretter på lenke med brillesymbol «Se Parti (nn)»

[Notabene: Det avgjørende partiet på førstebordet i runde 5 mellom dagens vinner Aslak Haanshuus og Kjell Børre Grebstad forblir et mysterium, grunnet tekniske problemer.]