Gudmund Stenersen vant Hurtigligaen, 3. runde

21 deltakere i kveld, Gudmund Stenersen vant et spennende oppgjør mot Kaloyan Kostadinov i siste runde, og tok med det seieren i turneringen med 4,5 poeng foran Kaloyan og Espen Wasshaug på 4. B-premier til Odd Ristesund og Terje Nyheim, begge på 3 poeng. Christian Harstad vant for andre gang på rad Stjernetrekket. Espen Wasshaug overtok ledelsen i sammendraget med totalt 11 poeng, foran Per Omtvedt og Christian Harstad på henholdsvis 10 og 9 poeng.

Det avgjørende partiet mellom Stenersen og Kostadinov, samt alle andre førstebordspartier, er lagt ut på turneringsservice. Oppgjøret mellom Grebstad og Wasshaug i 2. runde, en skarp Botvinnik, ble gjenstand for inngående analyser etter turneringen, partiet kan spilles i gjennom her.

Resultater 3. Hurtigliga

Sammenlagtstilling etter 3 runder