Hurtigliga 7 – Grebstad 5 strake og ledelse i sammendraget!

22 deltakere i kveld og Kjell Børre Grebstad var i det umulige hjørnet. Med 5 strake seire tok han hjem førstepremien på 200,- og klatret samtidig opp på toppen av sammenlagtlisten. Kaloyan Kostadinov vant andrepremie på 100,- med 4 poeng. B-premiene gikk til Leif Gulliksen (100,-) og Oddbjørn Ørsnes (50,-), begge med 2 poeng. Førstebordspartier fra de tre første rundene er lagt ut, dessverre forsvant partiene fra de to siste rundene pga tomt batteri i det trådløse brettet. Vi kommer sterkere tilbake med fulladet brett neste uke!

Resultatliste  |  Partier  |  Sammenlagtstilling

Serif Music gjentok bragden fra forrige uke og vant kveldens stjernetrekk med gratis deltakelse i premie. Stillingen var hentet fra et parti mellom Spassky og Marszalek spilt 1958. Kan du finne hvits seierstrekk?

2 thoughts on “Hurtigliga 7 – Grebstad 5 strake og ledelse i sammendraget!

 • 05/10/2012 at 08:07
  Permalink

  Dh6!!
  ( … – gxf6, Sxf6#)

  • 05/10/2012 at 11:11
   Permalink

   Helt riktig Aslak!

Comments are closed.