FM Ådnøy fortsatt ubeseiret i Hurtigligaen!

25 deltakere og sterkt felt i kveld. FM Hallvard Ådnøy (Black Knights) spilte overbevisende og tok 5 seire på like mange runder – for andre gang denne sesongen! Han melder seg dermed som en kandidat til sammenlagtseieren. Andreplassen gikk til Gudmund Stenersen (SOSS) med 4 poeng. B-premien gikk til Oddbjørn Ørsnes (Stjernen) som hadde en meget sterk turnering; 3 poeng og stor ratingfremgang! Andre B-premie til Tor Ivar Bjørklund (Nordstrand) med 3 poeng. Alle partier fra førstebord er lagt ut, legg spesielt merke til Ådnøys flotte avslutning i partiet mot Stenersen i 4. runde! Finn Egeland (Stjernen) beholder sin ledelse i sammendraget, og er nå 2 poeng foran Odd Ristesund (Kampen) på andreplass.

Resultatliste  |  Partier  |  Sammenlagtliste

Stjernetrekket

I kveldens taktikkoppgave var det bare 3 deltakere som fant hvits lure vinsttrekk i stillingen under, blant dem var John Olav Kroken som vant 1 gratis deltakelse i Hurtigligaen! Klarer du å se hvits beste trekk?