Stjernen + OSS?

Styret har mottatt en henvendelse fra OSS med forslag om et nærmere samarbeid  f.o.m. høsten 2013. Tanken er at Stjernen vil overta OSS barnesjakksatsing, mens klubbenes voksensjakk i stor grad samles i OSS lokaler på Majorstua. Styret vil nå vurdere om dette er ønskelig og ønsker medlemmenes innspill. Dette kan være en stor mulighet for klubben, medlemstallet har vært i jevnt fall over flere år og det å gjøre Stjernen til en rekruteringsbase for OSS barnesjakksatsing kan være en mulighet til å øke rekrutteringen.

4 thoughts on “Stjernen + OSS?

 • 02/04/2013 at 10:09
  Permalink

  En viktig grunn til at jeg spiller i Stjernen og ikke OSS er beliggenheten. Det tar (for) lang tid å komme seg til Majorstua. Kanskje dette er viktig/utslagsgivende for andre Stjernen-medlemmer også?

  • 03/04/2013 at 14:37
   Permalink

   Samme dag (altså 01. april) fikk jeg høre at Carlsen / Svidler og Kramnik / Ivantsjuk hadde byttet farger på brettet; selv om det visste seg ikke å stemme, fant jeg det mer sannsynlig…

 • 03/04/2013 at 21:10
  Permalink

  Det var noe som skurret her. En slik plutselig samordning, og med atskillelse av barne – og voksensjakken på to forskjellige steder, samtidig som klubbene skulle opprettholde sin selvstendige eksistens – det virker ikke særlig logisk.
  Løsningen er nok å finne i datoen: 1. april.
  Jeg benytter ellers anledningen til å annonsere min fødseldag torsdag 4. april, hvor jeg også vil ankomme klubben for å delta i hurtigsjakken, Er det noen som føler trang til å medbringe trommestikker eller basuner i den anledning, har jeg ingen innvending.

 • 03/04/2013 at 21:52
  Permalink

  Er ikke dette en aprilspøk så er ikke sjakk et trekkspill!
  Deesuten er jeg for gammel til å vente på disse barnesjakksatsningene.

Comments are closed.