FM Andersen uslåelig igjen!

For 4. gang (!) denne sesongen tok FM Lars Even Andersen (Black Knights) 5 poeng i Hurtigligaen, og vant dermed en klar seier med et helt poeng ned til Kaloyan Kostadinov (Stjernen) og Kjell Børre Grebstad (Stjernen) som delte andreplassen. B-premien gikk til nykommer Daniel Hagos med 3 poeng. Lars Even topper nå også klart sammenlagtlista, og med kun to runder igjen å spille er det ingen som har mulighet til å hente igjen forspranget. Det blir en jevn kamp om andreplassen, Kjell Børre har samme poengsum som Per Omtvedt (Stjernen), og Finn Egeland (Stjernen) som ligger 2,5 poeng bak har fortsatt muligheter. Sammenlagtpremien i B-gruppa synes klar, her har Odd Ristesund (Kampen) ledet gjennom hele sesongen, men Obbjørn Ørsnes (Stjernen) har fortsatt teoretisk mulighet til å innhente forspranget. Klatrer-premien går til spilleren som har økt mest i rating i løpet av sesongen, og det er minstekrav om 5 deltakelser. Foreløpig er det Halvor Hartvig (Stjernen) som ligger best an, ettersom Klatrer-premien ikke kan gå til en av vinnerne av de øvrige sammenlagtpremiene.

Resultater  |  Partier  |  Sammenlagtliste

Vi minner om at neste Hurtigligarunde spilles først om to uker, dvs 16. mai, på grunn av Kristi Himmelfartsdag 9. mai.

Topp 5 Klatrer’n

(1. Odd Ristesund +137)

(2. FM Lars Even Andersen +79)

3. Halvor Hartvig +65

4. Oddbjørn Ørsnes +54

5. Arvid Eikevik +26

Stjernetrekket

Stjernetrekket ble i kveld vunnet av Serif Music, som fant sorts vinsttrekk i stillingen under:

Stjernetrekket 13. runde1