Finn Egeland suveren i Hurtigligaen!

Med 5 strake seire var Finn Egeland uslåelig i kveldens utgave av Hurtigligaen. 4 av partiene ble spilt på 1.bord og kan spilles gjennom under. Andreplassen gikk til Kaloyan Kostadinov med 4 poeng. B-gruppa ble vunnet av Terje Nyheim med 3 poeng foran Leif Gulliksen. Kjell Børre Grebstad overtok sammenlagtledelsen i gruppe A, mens Jan Hugo Eriksen leder den svært jevne B-gruppa. Klatrer-lista toppes i øyeblikket av Rune Dybesland (+109) foran Terje Nyheim (+68) og Finn Egeland (+51).

Resultater  |  Sammenlagt

Velkommen tilbake neste uke!

Partier

1. runde

1. runde

 2. runde

2. runde

3. runde

bilde(3)

4. runde

bilde(4)

5. runde

bilde(5)

Stjernetrekket

Stjernetrekket runde 8Kveldens Stjernetrekk ble vunnet av Kaloyan Kostadinov som får 1 gratis deltakelse i Hurtigligaen i premie! Klarer du å se hvits overraskende vinsttrekk?

One thought on “Finn Egeland suveren i Hurtigligaen!

  • 11/10/2013 at 10:47
    Permalink

    Veldig bra resultatservice, Espen! Fantastisk å få dette dagen etter, med kommentarer, selv om jeg får lyst til å hoppe ut av nærmeste vindu når jeg ser stillingen etter 44. Dxa8. Hvordan er det mulig å IKKE vinne dette? Selv i tung tidsnød er det ganske ufattelig. Om noen år kan jeg kanskje klare å trøste meg med at jeg fram til sluttspillet leverte et brukbart parti. For øvrig vil jeg anbefale folk å ta en kikk på Finns utmerkede realisering av en bedre stilling mot Kjell Børre i slutten av partiet. Sto og så på, og Finn imponerte med stor ro og mange presise trekk.

Comments are closed.