37 deltakere i 9. runde

Hurtigligaen fosser videre. Denne torsdagen med 37 deltakere. For tredje gang denne sesongen tok Gudmund Stenersen 5/5 i klasse A. Kaloyan Kostadinov kom på andreplass med 4/5. Samme poengsum fikk Serif Music, som ble beste spiller med rating mellom 1500-1750.

B-klassen ble vunnet av Jason Mrdeza med 3,5 poeng. Trond Jacobsen kom inn på andreplass i B, også han med 3,5 poeng.

Jonas Bernstein vant C-klassen med 3 poeng, og Leif Kverndal vant Stjernetrekket da han fant det rolige, men knusende trekket Dc1!

IMG_1157.JPG

10 runde spilles neste torsdag. Og vi minner om at fra og med runde 11 begynner vi å stryke de dårligste resultatene. Som kjent er det bare 10 resultater som teller i sammendraget. Med andre ord kan mye forandre seg i teten i de forskjellige klassene de kommende ukene. Heng med!

Resultater Runde 09 (Turneringsservice)

 

One thought on “37 deltakere i 9. runde

  • 27/10/2014 at 01:10
    Permalink

    Meget vellykket runde av Hurtigligaen ! Glimrende turneringsledelse !

Comments are closed.