Hurtigliga runde 06

I siste og avgjørende runde var det fire spillere med 3,5 poeng. På førstebordet Pål Ole mot Kjell Børre. På andrebordet Serif mot den hittil ubeseirede Bertil (i hurtigligaen). Ikke lenge etter gong-gongen hadde kimet i lokalet gikk Bertil på en real knockout mot Serif, og etterhvert måtte Kjell Børre innse at han hadde avviklet til et tapt sluttspill mot den rutinerte seierherren i dagens hurtigliga runde 06. Premieklasse A vant altså Pål Ole hårfint på kvalitet foran Serif.

Pål imponerte med solid seier i premieklasse B foran Jan Hugo. Disse to møttes også i runde fire i et parti som utviklet seg til et langt sluttspill med et spent publikum som fikk se et «vunnet» bondesluttspill forvandle seg til et remismareritt i tidsnøden.

I premiklasse C vant Håkon med en pen plassering som nummer 13 av 26 spillere.

Resultater turneringsservice

 

Finn beste trekket for hvit?
Vinnneren av rundens stjernetrekk ble Halvor H. Hartvig:

Skjermbilde 2014-10-02 kl. 23.41.57

3 thoughts on “Hurtigliga runde 06

 • 03/10/2014 at 09:55
  Permalink

  Vi har vært over 30 noen ganger – men sist sank det betraktelig. Hva gjør vi for å holde på spillerne ?

 • 03/10/2014 at 18:09
  Permalink

  Hvor finner vi sammenlagtlista for hurtigsjakken ???

 • 03/10/2014 at 19:26
  Permalink

  Et rykende ferskt sammendrag etter runde 06 henger nå eksklusivt på korktavlen i det innerste av de innerste lokaler i Sjakklubben Stjernen.

  Til runde 10 vil vi legge ut PDF-dokumentet på Skstjernen.no, slik at nettlesere kan finlese sammenlagtstilling, ratingendringer og tolke hvordan formenkurven til de ulike konkurrenter utvikler seg utover høsten.

Comments are closed.