Bli med på begynnerturnering tirsdag 25.08!

Har du spilt sjakk på mobilen eller mot venner i sommer? Vil du bryne deg på nye spillere, og se om du kan vinne en turnering? Har du lyst til å lære hvordan du spiller sjakk med klokke og møte andre sjakkfolk? Da bør du melde deg på Stjernen Sjakklubbs begynnerturnering!

Turneringen er for deg som aldri har satt dine bein i en sjakklubb, eller som så vidt har stukket snuten innom, men har spilt mot venner eller på nett, til deg som har spilt i klubb i opp til et halvt år. Her får du møte andre sjakkglade spillere på ditt nivå, og kanskje er det du som går av med seieren?

Tid: tirsdag 25.08.2015
Klokkeslett: oppmøte fra 17.30 (til senest 18.00), turneringen starter klokken 18.10 og er ferdig senest klokken 22
Sted: i Stjernens lokaler i Seilduksgata 11
Påmeldingsavgift: 20 kroner
Betenkningstid: hurtigsjakk – 10 minutters tenketid + 5 sekunder per trekk (altså at du får fem sekunder ekstra hver gang du trykker på klokka). De som som ikke vet hvordan man bruker klokke vil få opplæring i dette. 

For å melde deg på, send en e-post til heidironeid(a)gmail.com