Begynnerkveld for kvinner

På onsdag 28. oktober arrangerer Sjakklubben Stjernen begynnerkveld for kvinner. Her blir det undervisning og en uformell turnering, perfekt for deg som vet kun vet hvordan brikkene flytter, til deg som har spilt en del på nett, mot venner eller litt i klubb.

Sjakklubben Stjernen ønsker flere kvinnelige spillere i klubben og i sjakkmiljøet, og inviterer derfor til en hyggelig kvinnekveld med undervisning og spilling. Her kan du lære hvordan du kan vinne sjakkpartier. Det blir også en turnering, med pengepremie til vinneren. Du kommer garantert til å lære mye og ha det veldig gøy!

Å delta koster 20 kroner (dette går til premier). Inviter med venner og bekjente og meld deg på!

Tid: onsdag 28.10.2015
Klokkeslett: oppmøte fra 17.30 til senest 17.50, arrangementet starter 18.00 og er ferdig senest klokken 22.
Sted: i Stjernens lokaler i Seilduksgata 11
Påmeldingsavgift: 20 kroner

For å melde deg på, send en e-post til heidironeid(a)gmail.com