Liabøtrø leder klubbmesterskapet

Etter tredje runde i klubbmesterskapet står Pål-Ole Liabøtrø alene på toppen i gruppe A med 3 poeng, etter seier mot Finn Egeland i kveld. Bjørge Vestli inntok andreplassen etter seier mot  Kjell Arne Nyheim, og står nå med 2,5 poeng. B-gruppen toppes av Serif Music og Jan Hugo Eriksen, begge med 3 poeng og full pott. 3 spillere like bak med 2,5 poeng.

Resultatliste  |  enkelte partier er lagt ut på TS

Husk årsmøte neste tirsdag kl 19:00! I tillegg vil det bli spilt utsatte partier, også disse starter kl 19:00. 4. runde spilles 1. mars, rundeoppsettet blir laget etter at utsatte partier er spilt, sjekk hjemmesiden om en uke for å se hvem du møter i neste runde!

Finn har åpnet med kongebonden, Pål-Ole planlegger sitt forsvar (spill gjennom partiet på TS).