Lynlørdag

Det er lørdag og Stjernen inviterte – som hver lørdag –  til en real lynsjakkturnering med påmelding innen 15:00, der det spilles Langbord (alle mot alle) med betenkningstid 3 min + 2 sek ekstra per trekk. 26 spillere ble delt opp i 2 grupper etter intern lynrating.

Gruppe 1:
Selv om tittelspiller Lars E. Andersen vant turneringen med 8,5/12 på kvalitet foran Serif M, var det likevel sistnevnte som imponerte mest mht. forhåndsrating. I og med at Serif var med innplassert til å kjempe om B-premien, gikk ekstrapremien denne gangen til nest beste «B-spiller» Juan Carlos.

Gruppe 2:
Etter en tidligere begredelig prestasjon i Gruppe 1 fikk Rune Justad en klassisk ratingdupp og ble dermed plassert i Gruppe 2 denne lørdagen. (Feltet deles i to grupper etter rating). Han svarte umiddlebart opp med seier og 10/12 p. Beste B-spiller denne lørdagen ble Oddbjørn Sjøgren.

Det er mye som kunne vært sagt og skrevet om dagens partier, men turnering ble om ikke annet gjennomført uten en eneste regeltvist; ikke noe rørt brikke, ikke noe feil rokade, ikke noe feil ved promotering av bonde, ikke noe feil med tidskontrollen, ingen hadde satt seg feil…

Velkommen tilbake neste lørdag til samme tid!

Resultater turneringsservice