Tredelt førsteplass i Stjernens marslangsjakk

37 spillere stilte på startstreken for vår marslangsjakk, 5 runder langsjakk fredag 11. til søndag 13. mars.

Gruppe A

I gruppe A ble det tredelt førsteplass mellom Andreas G. Tryggestad, FM Eivind Olav Risting og Sigurd Kjelsbøl Huse som alle fikk 4 av 5 poeng. Tryggestad hadde knepent bedre kvalitet og endte dermed først på resultatlista.

Mattias Nesheim gjorde en sterk prestasjon med 5. plass og ble dermed beste klasse 1-spiller (Huse fikk 3. plass) med 3,5 poeng og en ratingprestasjon på småpene 2110.

Lars Ovesønn Dalsegg, uratet Akadmisk-spiller, som under tvil fikk stille i gruppe A, fikk en 10. plass og ble beste klasse 2-spiller og gjorde seg dermed mer enn fortjent til plassen i gruppe A!

Bilder fra turneringen er lagt ut på Sjakknytts facebookside.

Resultatliste på TurneringsService

Alle partier er også lagt ut for gjennomspilling på TurneringsService, og her er en smakebit fra turneringsvinnerens partisamling:

Gruppe B

I gruppen for spillere under 1500 i rating, ble det ensidig dominans av Aavik-tvillingene. De avga kun en remis i innbyrdes oppgjør og vant resten. Dermed endte de på 4,5 poeng begge to, halvannet poeng foran resten av feltet! 3. plass fikk Embla Ekeland Grønn med 3 poeng, mens Rijad Dupovac fikk 4. plass og med det ble beste klasse 4-spiller.

Bilder fra turneringen er lagt ut på Sjakknytts facebookside.

Resultatliste på TurneringsService

Alle partier er også lagt ut for gjennomspilling på TurneringsService, og her er oppgjøret mellom turneringsvinnerene: