Høstturneringen runde 5

 

Da det ble utsatt parti på førstebord, benyttet Bjørge Vestli anledningen til å klatre til topps på tabellen etter seier mot Jakob Aavik i kveld. Beste B-spiller etter 5 runder er Harm ten Napel som står med 3 poeng etter remis mot Elvis Chikwati i kveld. Harm fikk et sterkt angrep i midtspillet, etter et spennende springeroffer som satte fart på sentrumsbøndene. På et tidspunkt i partiet hadde han spilt opp en klar fordel på brettet, men fant ikke de avgjørende vinsttrekkene. Etter et par unøyaktige trekk kunne i stedet Elvis kontre og berge remis med evigsjakk. Dette og andre partier fra 5. runde er lagt ut på turneringsservice (husk å levere noteringsskjema!).

Resultatliste  |  partier  |  computeranalyser (Sjakknytt.no)

Runde 6 spilles neste uke, 25/10 med start kl 19:00. Neste frirunde blir 2/11.