44 stykker på begynnerkveld!

Ny rekord

2017-01-24 18.47.24Tirsdag 24. januar arrangerte Sjakklubben Stjernen begynnerkveld, for sjakkinteresserte som ikke har spilt noe særlig i klubb tidligere. Hele 44 personer dukket opp til en kveld full av spennende partier, pene matter og hyggelig samvær.

– Det er helt fantastisk at så mange kom på begynnerkvelden. Vi hadde godt over 20 forhåndspåmeldte og håpet litt at vi skulle slå den gamle rekorden med 30 deltakere. Men at så mange skulle komme var en gledelig overraskelse, sier Heidi Røneid, som sammen med Bendik Johannesen og Kristoffer Gressli var initiativtakerne til kvelden.

Deltakerne var alt fra helt ferske spillere til folk som hadde spilt mye på internett/mobil, men som ikke hadde spilt i klubb tidligere. Det var både unge, og eldre, kvinner og menn som deltok, og tilbakemeldingene var gode.

– Det så ut som om folk koste seg veldig, og det var flere som spurte om vi ikke kunne arrangere begynnerkvelder litt oftere. Så det må vi ta som et positivt tegn, sier Kristoffer Gressli.

2017-01-24 20.53.21Før siste runde var det to spillere, Morten Persen og Tormod Flesjø, som hadde vunnet alle sine partier, og som spilte et spennende parti på førstebord. Men til slutt var det Tormod Flesjø som sto igjen som vinneren, med 5 av 5 seire, og vant pengepremie og gavekort på 500 kroner fra Sjakkbutikken.no.

For å se hele resultatlisten fra begynnerkvelden, klikk her.
Og vil du ha informasjon om neste begynnerkveld? Send en e-post til Kristoffer Gressli

Bildegalleri fra kvelden: