Jubelår for Sjakklubben Stjernen

Nytt styre ser fram til å videreføre suksessen.

Tirsdag 21. februar ble det avholdt årsmøte i Sjakklubben Stjernen.

– Det har vært et jubelår med kanskje tidenes største aktivitet i Stjernen, og det meste av aktiviteten har vært initiert av styrets medlemmer. Vi har prioritert tilbudet på tirsdag, torsdag og lørdag, og krydra året med parksjakk, superjackpot-søndager, kvinnekvelder og sene VM-kvelder, sier styreleder Vegard Ramstad.

Både lynlørdag og hurtigligaen satte deltakerrekord i 2016, med 55 deltakere på én og samme runde i hurtigligaen (runde 2 på våren, 4. februar 2016) og 35 deltakere på lørdagslyn siste lørdagen før jul.

Vanvittig oppmøte

I løpet av 2016 har Sjakklubben Stjernen hatt minst 3500 besøk. Finn Egeland er den av klubbens spillere som har deltatt på flest spilledager, med hele 94 oppmøter i løpet av 2016. Bak følger Rune Justad med 81 oppmøter og Jakob Aavik med 75 (se hele oppmøtetoppen i årsberetningen).

– Styret i 2017 skal jobbe med å videreføre det gode tilbudet Stjernen har og kanskje komme opp med noen spennende, nye tilbud! Vi tar gjerne imot tips og ønsker fra klubbens medlemmer, sier Ramstad, som fortsetter som styreleder i 2017.

Nytt styre

Styret for 2016 har bestått av:
Styreleder: Vegard Ramstad
Styremedlemmer: Kjell Martin Haug, Harald Mottang, Jan Hugo Eriksen, Espen Wasshaug, Oddbjørn Sjøgren, Kristoffer Gressli

Og det nye styret som ble valgt inn for 2017 består av:
Styreleder: Vegard Ramstad
Styremedlemmer: Kristoffer Gressli, Harald Mottang, Oddbjørn Sjøgren, Espen Wasshaug, Bendik Johannessen og Aslak Haanshuus. Vara: Kjell Martin Haug og Per Omtvedt.

Sjakklubben Stjernens medlemmer ønsker å takke det gamle styret for en fantastisk innsats i 2016.
– Det er takket være styremedlemmene at klubben har et så godt tilbud og et så godt miljø som den har. De står på uke etter uke og sørger for at resten av oss har en fantastisk klubb å gå til. Så tusen takk til det gamle styret og til det nye styret som garantert kommer til å sørge for at 2017 blir like bra, sier Rune Justad, en av spillerne i Stjernen med størst oppmøte i 2016 – og leder av valgkomitéen.

Last ned årsberetning for 2016 og årsmøteprotokoll: