Lynlørdag 04. november

Forhåndsfavoritt Anders Hobber innfridde med 11,5/12 poeng. Den ene remisen var mot Alex Tunsjø. Alex spilte her et meget godt parti, og vant nok dermed premien for beste B-spiller på kvalitet foran to andre som også endte på 5 poeng.

Gruppe 1: 13 spillere (ratingsnitt 1932)
1. plass: Anders Hobber 11,5/12 poeng
2.plass: Lars Even Andsersen 10
Beste B-spiller: Axel Tunsjø 5

Gruppe 2 var langt jevnere, og her var det selveste Oddbjørn Sjøgren som kunne høste den største applausen. Jonas Bernstein har nå omsider fått bedre tak på lynsjakken, og vant B-premien med sine 8 seiere. Det var også kjekt å se nye ansikter, og spesielt imponerende at Jeppe omsider fant vinstmetoden med tårn og konge i runde 12. Det er ikke helt enkelt med en skare av tilskuere og bakspillere, når man må finne fram til det man lærte på barnesjakken for mange år siden.

Gruppe 2: 13 spillere (ratingsnitt 1603)
1. plass: Oddbjørn Sjøgren 9/12 poeng
2.plass: Daniel Hagos 8
Beste B-spiller: Jonas A. Bernstein 8

Denne gangen ble det litt surr i gruppe 3: Med turneringsform langbord uten walkover, så skulle selvfølgelig turneringsleder ha påpekt at spiller på førstebordet skulle sitte fast. Heldigvis viste deltakerne stor fleksibilitet og god sportsånd slik at alle fikk møtt alle. Gratulerer til Vebjørn og Daniel som vant, og beklager at vi ikke får lagt inn resultatene i Turneringsservice.

Gruppe 3: 12 spillere (ratingsnitt 1286)
1. plass: Vebjørn Leonhardsen / Daniel Kafkas
Beste B-spiller: Mr. Tunsjø

Resultatliste (Turneringsservice)

Foto: Oddbjørn Sjøgren i ferd med å sikre seg seieren i gruppe 2.