Lynlørdag 25. november

For tredje lørdagen på rad var det eksakt 33 spillere som stilte til start på Stjernens lynlørdag. Dermed var det duket for tre grupper med 11 runder lynsjakk. På sett og vis er det vanskelig å forutse hvordan man best kunne ha fordelt deltakerne i tre grupper etter spillestyrke, da dagsformen tydeligvis varierer stort hos enkelte. Muligens var det noen som valgte å spare krefter til søndagens Jackpotlyn… Imidlertid deles gruppene opp helt og holdent på grunnlag av tidligere prestasjoner og den enkelte spiller sin interne Stjernenrating for lynsjakk.

I gruppe 1 klarte Bertil denne lørdagen såvidt å berge seieren med remis i nest siste runde mot Lars Even med springertrekket på bildet.

Dagens mest imponerende prestasjon var likevel Juan Carlos som fikk premien for beste «B-spiller» med lik poengsum som turneringsvinneren. Muligens var det et jevnt påfyll av peanøtter som gav det lille ekstra for Juan Carlos, mens Alex sin strategi med å kun drikke kaffe viste seg å være katastrofal.

 

Gruppe 1: 11 spillere (ratingsnitt 2033)
1. plass: Bertil Svendsen 8/10
2.plass: Lars Even Andersen 6,5
Beste B-spiller: Juan Carlos Rueda-Kjeldsen 8 !!

 

 

 

 

Gruppe 2 ble også veldig jevn. Beste B-spiller Lasse Midstue fikk imponerende 7 poeng og lik score som andremann Vidar Andreassen, mens Daniel Hagos vant gruppa med sine 7,5 poeng.

Gruppe 2: 11 spillere (ratingsnitt 1673)
1. plass: Daniel Hagos 7,5/10
2.plass: Vidar Andreassen 7
Beste B-spiller: Lasse Midtstue 7

Bendik Mjaaland ble vinneren av gruppe 3, mens nykommer Marius Kalsrud kapret andreplassen. Tidligere Stjernenmedlem Bendik har nå meldt overgang til OSS, og både han og turneringsarrangør konkluderte med at det er på tide å få justert den gamle ratingoppføringen! Med bunnsolide 10/10 poeng, så blir det opprykk til gruppe 2 ved neste deltakelse.

Veldig hyggelig med nye spillere. Marius Bergen var dagens yngste spiller, og han møtte tøff motstand mot blant annet gruppevinneren (se hovedbildet). Vi lot oss likevel  imponere av hans positive innstilling, samt at han i mange partier spilte veldig god sjakk.

Gruppe 3: 11 spillere (ratingsnitt 1241)
1. plass: Bendik Mjaaland 10/10
2. plass: Marius Kalsrud 9

Resultater (Turneringsservice)

 

Velkommen hver lørdag – påmelding innen 14:55!