Hurtigsjakk torsdagskvelder

Den første runden av i alt 15 runder i vårens hurtigliga spilles torsdag 01. februar. Som oppvarming spilles det  hurtigsjakkturnering på torsdagskveldene i januar.

Det spilles i åpen gruppe med premiering til 1.plass, 2.plass og i ratinggrupper avhengig av hvor mange som deltar. Fem partier med betenkningstid 10 min + 5 sekunder per trekk. Deltakeravgift for besøkende i klubben kr 100,- / medlemmer Sjakklubben Stjernen kr 50,-.

Torsdag 18. januar var det 26 deltakere. Førstepremien ble delt mellom Finn Egeland og Johannes kvisla som begge fikk 4,5 poeng etter innbyrdes remis. Eirik Aarnes sikret B-premien, Jonas Bernstein snek seg til C-premien på kvalitet og nykommer Carles Bas fikk premien i ratingklasse D.

Velkommen til ny uhøytidelig hurtigsjakkkveld torsdag 25. januar. Påmelding før 18:45.

Resultater (Turneringsservice)

2 thoughts on “Hurtigsjakk torsdagskvelder

 • 24/01/2018 at 08:43
  Permalink

  Det ser altså ut som det blir et nytt opplegg for denne Hurtigligaen enn den foregående.
  Kun en gruppe, og fluktuerende klassifisering for premieringen fra gang til gang (som ved lørdagslynet).
  En konsekvens av dette synes å være at det kun kan bli sammenlagtpremie(r) til den/de beste absolutt, og ingen sammenlagtpremie for spillere lavere nede i klasse og styrke (med mindre disse skulle klare å hevde seg helt i toppen). En særskilt gjennomgangspremiering for lavere klasser måtte forutsette at den enkelte spiller beholdt sin opprinnelige klassifisering under hele turneringen.

  • 26/01/2018 at 14:06
   Permalink

   Hei, Odd!
   Jeg er usikker på hva du tenker nå, men det er nok en misforståelse her. Disse to kveldene gjelder ikke som hurtigliga, bare helt vanlige klubbkvelder før Hurtigligaen tar til 1. februar =) På disse uformelle klubbkveldene har vi spilt alle i én gruppe. Vi starter med hurtigligaen 1. februar med flere spillegrupper enn i fjor, ikke færre, og med like mange premiegrupper sammenlagt: http://skstjernen.no/2018/01/store-endringer-i-hurtigligaen/

Comments are closed.