Begynnerkveld mandag 04. februar kl 17:30

Har du blitt inspirert av Magnus Carlsen og vil spille mer sjakk? Stjernens begynnerkveld er for deg som aldri har satt dine bein i en sjakklubb før eller for deg som tidligere har spilt på nett eller mot venner og har lyst til bryne deg på nye spillere.

Høres dette spennende ut? Da bør du melde deg på! Dette er en god mulighet for å møte andre sjakkinteresserte spillere på ditt nivå. Ta gjerne med venner og familie!

Bendik og Jonas fra Stjernen vil gi tips og info om bruk av sjakkklokke, sjakkregler og annet som er nyttig å vite når man spiller i klubb. Deretter blir det en uformell hurtigsjakkturnering der du får prøvd deg mot andre begynnere.

(Har du spilt lenge i klubb selv, så inviter gjerne venner som du tror kan være interessert!)

TID: Mandag 4. februar 2019
KLOKKESLETT: Oppmøte fra 17:30 (til senest 17:55), turneringen starter klokken 18:00. Vi regner med å være ferdig før kl. 22:00.
STED: i Stjernens lokaler i Seilduksgata 11 på Grünerløkka
PÅMELDINGSAVGIFT: 30 kroner
HURTIGSJAKK: 5-runders hurtigsjakkturnering  med betenkningstid 5 minutter + 5 sekunder tillegg per trekk (de som ikke vet hvordan man bruker klokke vil få opplæring i dette)

For å melde deg på eller send en e-post til jonas@bernstein.no. (Kvelden kommer også som eget event på Facebbok og i Turneringsservice)
Vi tar også påmeldinger i døren før kvelden starter!

Foto: Arkivfoto fra tidligere arrangement.