Hurtigligaen (04) – Elham til topps!

Siste dagen i februar var det nok en gang duket av for hurtigligaen på Stjernen. Denne gangen ble det 44 deltakere totalt og flere ferske spillere, det er alltid gøy å se!

I gruppe A var Elham Abdrlauf (2142) suveren med 4,5 poeng. Han avga kun et halvpoeng mot Stjernens egne Tomislav Marosevic (1654), der han reddet remisen etter å ha forsvart seg innbitt med offiser under i tårnsluttspill. Det avgjørende punktet i sluttspillet kan du finne nedenfor. Klasse 1-premien gikk til Ludy Sousa (2048) med 4 poeng, og Tomislav Marosevic (1654) stakk av med premien i klasse 2.

I gruppe B viste Martin Trulssønn Johannesen (1549) seg totalt overlegen og vant med 5 strake seiere. Klasse 4-premien gikk til Erik Grytten med 3,5 poeng. Dette var Gryttens tredje sjakkturnering totalt og første turnering siden 2016, og hans ratingprestasjon på 1535 var derfor svært imponerende!

Alle resultatene finner du her. Vel møtt neste torsdag!