NSF: Sjakk & Samfunn søker sjakk-konsulenter

Sjakk & Samfunn er et nytt landsomfattende prosjekt i regi av Norges Sjakkforbund. Denne høsten skal de arbeide for å få mer sjakk på norske biblioteker. I den forbindelse ønsker de å komme i kontakt med noen som kunne tenke seg å være kontaktperson for bibliotekene og fungere som et bindeledd mellom de lokale bibliotekene og prosjektledelsen sentralt.

 

Arbeidsoppgaver:

  • Kartlegge sjakkaktivitet på bibliotekene lokalt.
  • Gi råd og støtte til biblioteker som ønsker å organisere sjakkaktivitet.
  • Hjelpe bibliotekene med å finne personer i sjakkmiljøet som kan holde. sjakkurs, lede sjakkturneringer o.l.
  • Holde Sjakk & Samfunn orientert om lokale aktiviteter.

Vi tilbyr:

  • Jobben er i utgangspunktet frivillighetsbasert, men vi ønsker å tilby et lite honorar. Det vil også være muligheter for ekstrainntekter hvis man f.eks. blir enige med lokale biblioteker om å holde kurs og turneringer.
  • Vi tilbyr kursing, oppfølging og tilgang til prosjektets ressursbank med blant annet opplæringsvideoer i sjakk.
  • Attest for konsulentvirksomhet for Norges Sjakkforbund.

 

Vi søker personer som har lyst til å hjelpe til med å få mer sjakk i samfunnet. Personen må ha grunnleggende sjakkunnskaper og være serviceinnstilt. Prosjektet vil i de nærmeste årene vokse til å omfatte andre samfunnsområder som blant annet fengselsvesenet, eldreomsorgen og asylmottak. Det vil derfor kunne åpne seg andre muligheter for flere oppdrag.

Har du lyst til å bidra?
Kontakt Sjakk & Samfunn her:

erik@sjakk.no , 90578745 / 21 60 81 21

Foto: Erik Grindbakken under landsturneringen 2019 (K. Gressli)