Statistikk fra Stjernevenner Lichess

[Oppdatert 05.juni]

Vi håper mange i klubben synes tall, statistikk og lister er gøy – og at noen synes det er ekstra gøy å konkurrere om å ligge over sin erkefiende på denne listen!

Dette gjør vi for gøy og for å tilby litt ekstra resultatservice til våre Stjernevenner. Det er også greit å ha i bakhodet at noen spillere enkelte ganger bare spiller deler av en turnering (det er selvsagt lov) eller kanskje melder seg på og så blir forhindret i å spille. Andre ganger tester man uten nye åpninger eller blir distrahert og taper et parti fordi man ikke rekker første trekket… altså ta tallene med en klype salt og legg godviljen til!  Det har også vært noen mindre justeringer i tidskontroll og varighet på turneringene de siste ukene.

INDIVIDUELL STATISTIKK
Vidar Andreassen (ViAnd6) har laget individuell statistikk basert utelukkende på Stjernevenner Arena-turneringene siden klubben stengte i mars. Her får du oversikt over din score, dine bemerkelsesmessige/ forglemmelige partier basert på ratingforskjell, lister over både erkefiender, favorittmotstandere og også en oversikt over dine mest spilte åpninger.  I Score-oversikten ser du at lynsjakk består av både lynlørdag og klassikeren mandager da  begge disse har 3+2 i tidskontroll.

Liste over antall deltakelser med lenke til individuell statistikk

TOPPLISTER FOR DE ENKELTE TURNERINGENE
Jørn Valgermo (Bondesnapperen) har nå laget et system for å hente ned og presentere statistikk fra våre Lichess-turneringer. Her presenteres snittrating, score (antall poeng som er sanket), antall deltatt og snittscore. Oversikten er separat for Klassikeren mandager, Hurtig torsdager, bullet fredager og lynlørdag.

Klassikeren
Mandager kl. 20:00 – 21:30. Tidskontroll 3+2. Standard arena på Lichess. Statstikk for hele 2020.

Stjernevenner Bullet Bonanza
Fredager kl. 20:00 – 21:30. Tidskontroll 1+1. Standard arena på Lichess. Startet når klubben stengte.

Stjernevenner Lynlørdag [avsluttet]
Fredager kl. 15:00 – 16:30. Tidskontroll 3+2. Standard arena på Lichess. Startet når klubben stengte.