Hurtigligaen: Sesongfinale

31 spillere hadde funnet veien til Stjernen for sesongens finale i Hurtigligaen. Best denne kvelden var Petter Yran med 4.5 poeng. Blant de fire spillerne som fulgte på 4 poeng hadde Tom Richard Evensen best kvalitet og knep andreplassen.

Sammenlagtvinnerne: Tage Sjøflot, Kristoffer Heidar, Frode Lillevold, Linnea Brobakken og Steinar Skjerven

I ratinggruppe 2 hadde Einar Nygaard også 4 poeng, mens det i ratinggruppe 3 var Aksel Rogstad som med 3 poeng stakk av med premien. Ratinggruppe 4 ble toppet av Ola Beskow med 2.5 poeng.

Komplette resultater finner du på Turneringsservice, mens endelig sammenlagtliste kan finnes her.

Takk til alle deltagerne denne gangen og gjennom hele sesongen; det har vært god stemning, topp sportsånd og blide sjakkspillere hele veien! Og stor takk til undertegnedes medarrangører gjennom sesongen – Pål Aadnekvam, Tomislav Marosevic og TrondMunkejord!

Velkommen tilbake til ny sesong av Hurtigligaen i september!