Lynlørdag og kransekake 18. mai

Elleve personer valgte å kjøle seg ned med lørdagslyn og kransekake på en av årets første virkelige sommerdager.

I klasse A vant Kaloyan Kostadinov med suverene 9/10 poeng, og hele to poeng foran Kjell Børre Grebstad og Evgeny Kulikov som begge fikk 7/10.

I klasse B var det langt jevnere, og det var Guttorm Andersen som vant på kvalitet foran Vegard Ramstad. Henning W. Hermansen spilte også flere gode partier der han stod meget godt. Desverre var sluttspill-teknikken i tidsnød noe rusten.  Hans seier med de hvite brikkene som jaget Kjell Børre sin skandinaviske dame på a5 var i alle fall overbevisende.

De to nykommerne på Stjernens lørdagslyn Evgeny Kulikov og Ivar Areklett har begge høy langsjakkrating. Imidlertid er det ikke helt enkelt å vinne alle lynsjakkpartier på Stjernen en lørdag. Dermed fikk de en intern lynrating i Stjernen på henholdsvis 1938 og 1825.

Resultater Turneringsservice