Lynrekord!

Myldrende liv og deltakerrekord med 35 spillere på Stjernens lynlørdag. Til tross for enkelte logistikkutfordringer ved turneringsstart, gikk spillingen pent for seg. I gruppe A oppstod en eksotisk liten episode: En av de høyest ratede spillerene skulle utføre en tilsynelatende lovlig rokade, hvorpå motspiller utbrøt «ulovlig trekk!». Det viste seg nemlig at rokademakeren tidligere i midtspillet hadde flyttet tårnet sitt fram og tilbake, og dermed gikk helpoenget til den observante motparten.

Feltet ble delt i en A- og B-turnering med to premieklasser i hver turnering.  Denne gang gikk premier til:

Gruppe A-turnering:

Premieklasse A
1. Bertil Svendsen
2. Francisco S. Gonzales

Premieklasse B
1. Odd Ristesund
2. Per Nygård

Gruppe B-turnering:

Premieklasse C
1. Rune Justad
2. Kristoffer Gressli

Premieklasse D
1. Arthur Bedoulle

Komplett resultatliste  ligger på Turneringsservice.