Nok en rekord i Hurtigligaen!

Vi er snart på nivå med sjakk-OL i Tromsø! I hvert fall begynner det å bli ganske fullt i lokalene våre på torsdager. Og det er bra! 11.september møtte 40 spillere opp for å flytte brikker i Stjernens Hurtigliga. Det er ny rekord med god margin.

To spillere endte opp med 5/5. Vål’enga-spiller Johan Sebastian Christiansen vant på kvalitet foran Bertil Svendsen.

Resultatene/premieutbetalingene i B-klassen trenger en liten forklaring: Grunnet invasjonen av spillere mistet turneringsledelsen litt oversikt og satte opp første runde med noen feil her og der. Rune Justad ble ført opp med rating over 1500 (altså som A-spiller), men ratingen hans i Hurtigligaen var egentlig under 1500 da turneringen startet. Dermed vant han klasse B med pene 4 poeng. Leif Kverndal fikk andrepremien med 3,5 poeng. Resultatlisten viser 2,5 poeng, men ved en inkurie har det ene poenget Kverndal fikk i første runde falt bort. Dette til informasjon så ingen skal føle seg forbigått i premiesammenheng når de leser resultatlisten.

I klasse C vant Frank Olsen på kvalitet foran Sebastian Aavik, begge med 2,5 poeng.

Velkommen tilbake neste torsdag! Møt gjerne før 18.45 – da får vi satt igang turneringen tidligere. Siste frist for påmelding er kl.18.55.

Resultatliste: Turneringsservice

 

Foto: Kroknikow  –   Sort er i trekket. Hvit har ved overgang til midtspill fått en fin terrengfordel, aktive brikker og et par konkrete trusler. (+1.24 Shredder)

Skjermbilde 2014-09-11 kl. 23.25.58

 

2 thoughts on “Nok en rekord i Hurtigligaen!

  • 11/09/2014 at 22:48
    Permalink

    Utrolig gøy med yrende liv i sjakklubben. Stor takk til turneringsansvarlig John Olav, Bendik og andre som bidro med å gjennomføre arrangementet!

  • 12/09/2014 at 20:30
    Permalink

    40 ! ..slik jeg spådde – dette var svært gledelig ! Det var premiering i 4 grupper sist lørdag – det burde man begynne å tenke på for torsdager. Sist lørdag stilte ca 35 til start.

Comments are closed.