2 thoughts on “Joel i tet – partier 5. runde lagt ut

 • 09/10/2014 at 08:16
  Permalink

  Igjen veldig bra med utlagte partier! Og interessante analyser i mitt parti! Jeg så faktisk alle varianter som blir foreslått, men jeg hadde lyst til å spille et ubalansert parti. Å avvikle til et likt sluttspill mot Serif blir maks remis for min del.

  Jeg så også at jeg ville ha sjanser selv om jeg på et punkt lå under med to offiserer. Men opplegget mitt falt i fisk da Serif ikke tok «gratistårnet» på h1. Tror han avsluttet partiet med 1 time og 33 minutter på klokka, så han skal ha kred for å se lengre enn meg på mye kortere tid. Og plutselig var jeg inne i et ganske likt sluttspill likevel. Én merbonde til ham, litt bedre utvikling for min del. Og da avgjorde Serifs sluttspillteknikk lett.

  Fortjent seier, selv om mobilen hans ringte to ganger!

 • 09/10/2014 at 15:29
  Permalink

  Ble irriterende lett utspilt av Heidi. Nå har jeg gått hjem og gjort leksa mi og regner med at jeg klarer et noe bedre motspill neste gang noen forsøker Bird opening 🙂

Comments are closed.