Det drar seg til i Hurtigligaen

37 deltakere 6. november. Og nå har vi begynt å stryke de dårligste resultatene. Det vil føre til tabellforandringer, og det er ikke sikkert at de som leder sine respektive klasser nå vil gjøre det helt inn i 15. og siste runde.

I A-klassen er det mye som tyder på at det kan bli en hard kamp om førsteplassen mellom Bertil Svendsen, Kjell Børre Grebstad, Gudmund Stenersen, Finn Egeland og kanskje et par andre. 6. november var det de to førstnevnte som fikk premiepenger med henholdsvis 5 og 4,5 poeng.

Odd Ristesund fikk premien i klassen mellom 1500 og 1750 i rating, mens Jan Hugo Eriksen, som er i form for tiden, spikret fire poeng og ble klar vinner av gruppa med rating fra 1250 til 1500. Andreplassen her gikk til Terje Nyheim.

C-klassen ble vunnet av Sebastian Aavik, som tok 3 poeng. I denne gruppa er det umulig å si hvem som vil stikke av med sammenlagtseieren. Dette kommer ikke minst an på hvor mange som har anledning til å spille samtlige av de fire siste rundene.

Erik Grindbakken vant Stjernetrekket da han fant magnet-trekket Lh4! (eller Bh4 som enkelte velger å skrive).

Nye muligheter for fikse magnetvarianter neste torsdag. Møt opp!

Resultater Hurtigliga 11/15 (Turneringsservice)

Sammenlagtstillingen Hurtigliga høsten 2014

Sammenlagtstilling etter runde 11/15 (PDF)

One thought on “Det drar seg til i Hurtigligaen

• 07/11/2014 at 13:33
    Permalink

Storartet turnering med 37 deltakere ! Vi slår jo alle rekorder. Og solid turneringsledelse !