Hurtigligaen runde 10

Godt oppmøte til hurtigligakveld igjen. Hele 32 spillere i gruppe 2 og 11 spillere i gruppe 1.

I gruppe 1 vant Lars Even Andersen med perfekt score 5 av 5 foran Kaloyan Kostadinov med 4 poeng. I deres interne oppgjør så det lenge ut til at Kaloyan med tre offiserer mot Lars Evens dronning og likt antall bønder, skulle vinne partiet. Den mirakuløse Lars Even og dronningen ville det annerledes.Klasse B ble vunnet av Runar Mathisen med 3 poeng. Han kommer kanskje oftere på besøk til oss etter dette?

I klasse C var turneringsleder Jan Hugo (jippi!)Eriksen i slag og tok 5 av 5. Klasse D premien gikk til Trond Munkejord som fikk 3 poeng. Alltid hyggelig med besøk fra den sjakkspillende Munkejordfamilien!

Vel møtt neste torsdag og gratulasjoner til vinnerne!

Resultater

Sammenlagt vår 2015:

Klasse A

Klasse B

Klasse C

Klasse D

Gruppeinndelingen i vårsesongen gir ujevn klasseinndeling mht. antall deltakere. Styret ønsker å vurdere dette sammen med deltakere etter endt sesong, for å finne ytterlige forbedringer til høstens utgave av Hurtilgligaen.  Kom gjerne med endringsønsker!

Bildet: Nykommere i klubben Håvard Hauge og Håkon Rikoll Solberg i dyp konsentrasjon nærmest kamera.

4 thoughts on “Hurtigligaen runde 10

 • 24/04/2015 at 06:35
  Permalink

  Takk for en hyggelig kveld – hyggelig at flere husker at andre familiemedlemmer har vært stamgjester tidliger. Jeg kommer tilbake!

 • 24/04/2015 at 07:44
  Permalink

  Tror det er en liten feil i sammenlagtlista for klasse C. I følge resultatlistene tok Eirik Aarnes 3 poeng i runde 6 (19. mars), og det betyr i tilfelle at han deler ledelsen med Halvor H. Hartvig på 31,5 poeng.

 • 24/04/2015 at 13:54
  Permalink

  Terminlista: 9. april Hurtigliga 8/15 (ikke 7/15) osv

 • 24/04/2015 at 15:51
  Permalink

  Takk for opplysningen Vidar. Det skal korrigeres. Vi har mange tall å føre inn i skjemaer så det er bra dere følger med!

Comments are closed.