Jevnt i klubbmesterskapet!

Etter 7 runder er det jevnt i toppen i begge grupper i langsjakken. I A-gruppen er det delt ledelse på Finn Egeland og Pål-Ole Liabøtrø, begge med 5 poeng. Flere spillere med 4,5 og 4 poeng gjør at dette blir svært spennende i innspurten! Håkon Solberg bidro til spenningen gjennom å vinne mot Pål-Ole i 6. runde, et praktparti som du kan spille gjennom lenger ned på siden.

I B-gruppen er det nå Jan Hugo Eriksen som topper listen med 5,5 poeng, foran 3 spillere med 5 poeng. Rune Bratfoss og Jan Hugo spilte i 7. runde et svært skarpt og taktisk parti som kunne tippet begge veier. Hele partiet kan spilles gjennom lenger ned på siden. På slutten var det Rune som hadde de beste mulighetene, men Jan Hugo berget halvpoenget med evigsjakk. Etter 27 trekk hadde Rune muligheten til å tvinge frem matt med et knusende trekk i denne stillingen:

Hvit trekker og vinner!
Hvit trekker og vinner! Løsningen finnes i partiet under, i en sidevariant etter hvits 27. trekk

Resultatliste  |  Partier og oppsett 8. runde

FullSizeRender(3)