Høstturneringen – oppsettet for runde 4 lagt ut

Jakob Aavik er øverst på resultatlisten som eneste spiller med 3 poeng, etter at han vant mot Thomas A. Ryen i 3. runde. Det gjenstår flere utsatte partier, og det er ytterligere seks spillere som har mulighet til å stå med full pott etter frirundene. Det blir nå en liten pause i turneringen, da det er frirunde med utsatte partier førstkommende tirsdag, og høstferie uken etter. Runde 4 spilles tirsdag 11. oktober, rundeoppsettet vil bli publisert uken før.

Resultatliste  |  partier  |  computeranalyser (Sjakknytt.no)

Oppdatering etter utsatte partier 27. september: Jakob fikk selskap på toppen av tabellen etter at Tor Fredrik og Espen vant sine partier i kveld. Både Finn, Benjamin og Bjørge har mulighet til å bli med i det gode selskap med seier i utsatte partier neste uke. Rundeoppsett for neste runde publiseres straks partiene 4/10 er ferdigspilt, følg med på skstjernen.no!

Resultater utsatte partier tirsdag 27. september:

Per Nygård – Nicholas Bergh 1/2-1/2

Tor Fredrik Kaasen – Serif Music 1-0

Bjørge Vestli – Trym Prestholm 1-0

Tomislav Marosevic – Morten Smedsrud 1/2-1/2

Espen Wasshaug – Milan Kutrovac 1-0

Terje Wahl – Yngve Lindsjørn 0-1

Oppdatering etter utsatte partier 4. oktober: Finn vant kveldens parti mot Benjamin og er dermed en av 4 spillere med 3 poeng etter like mange runder. Bjørge er på 5. plass som eneste med 2,5 poeng etter remis mot Elvis. Deretter følger 7 spillere med 2 poeng. Rundeoppsettet for 4. runde er nå lagt ut, vel møtt 11. oktober!

Resultater utsatte partier tirsdag 4. oktober:

Finn Egeland – Benjamin Fjellheim 1-0

Bjørge Vestli – Elvis Chikwati 1/2-1/2

Alle partiene er lagt ut for gjennomspilling på turneringsservice.