Lynlørdag

Gruppe 1 var meget jevn, og flere av forhåndsfavorittene gikk på et par smeller mot slutten av turneringen. Etter elleve runder var det Lars Dalsegg som stakk av med turneringsseieren med 8,5/11 poeng. Andreplassen gikk til Alex Pena på kvalitet, mens beste B-premie gikk til Daniel Hagos.

I gruppe to vant Jan Hugo Eriksen førstepremien med sterke 9,5/11 poeng, og beste B-premie gikk til Åsmund Eikill som etter noen uker i klubben begynner å få fart på brikkene. Det var veldig hyggelig å se flere helt nye spillere i denne gruppen, og det viste seg etterhvert at de også kunne bite i fra seg på brettet.

Resultater (Turneringsservice)

Høstferie!
Til uka er det høstferie. Det spilles Lynlørdag som ordinært 08. oktober, og på torsdag er det åpen klubbkveld med uformell hurtigsjakk (pause i Hurtigliga)