Hurtigligaen runde 12

Kvelden da Magnus Carlsen slo tilbake og utlignet i verdensmesterskapet vil også bli husket for runde 12 av Stjernens hurtigliga. 33 mann var samlet, litt mindre enn vanlig, men VM matchen i tillegg til Europacup fotball får ta skylden for dette. Neste runde håper vi Stjernen er fullpakket av sjakkglade spillere igjen.

I gruppe 2 var det nykommer (og sannsynligvis under-ratet) Odd Arne Elstad som tok seieren i klasse D med 3.5 poeng. Veteran og styremedlem Kjell M. Haug tok førsteplassen i klasse C med 4 poeng.

I gruppe 1 imponerte Milan Kutrovac med 3 poeng og et ratinghopp på 30 (!) poeng. Det holdt til 1. plass i klasse B.

Bertil Svendsen kom tidligere i høst med en anmerkning på at han alltid tapte på kvalitet i Stjernen. Etter det har Bertil gått av med alt som er av kvalitets-avgjørelser. Konspirasjonsteoriene svirrer i Stjernen miljøet. Uansett holdt det i til premie i klasse A med «bare» 3.5 poeng foran Francisco Gonzales. Det holdt derimot ikke til total seier, da Ludy Sousa briljerte med 5 av 5 poeng. Ikke bare vant Ludy kvelden, men han skapte også ny spenning i gruppe A totalt. Kan Ludy spise opp Bertils ledelse de tre siste rundene?

Resultater runde 12

Hurtigligaen høst 2016 sammenlagt

 

2016-11-24-21-44-18-1