Wasshaug vant høstturneringen!

Årets høstturnering i Stjernen ble rekordjevn da hele 3 spillere endte på samme poengsum med 6 poeng på 7 runder – dette var Espen Wasshaug, Finn Egeland og FM Tor Fredrik Kaasen. Da disse tre attpåtil slo hverandre i innbyrdes oppgjør, ble det til slutt motstandernes ratingsnitt (FIDE) som skulle avgjøre pallplasseringene. Her kom Wasshaug hårfint best ut, foran Egeland og med Kaasen på tredjeplass. Pengepremiene for første og andreplass deles likt mellom disse tre.

 

Topp 5:

1. Espen Wasshaug, 6p (1000,-)

2. Finn Egeland, 6p (1000,-)

3. Tor Fredrik Kaasen, 6p (1000,-)

4. Elvis Chikwati, 5p

5. Milan Kutrovac, 5p

 

Klassevinnere:

Mester: Tor Fredrik Kaasen, 6p

Klasse 1: Finn Egeland, 6p

Klasse 2: Espen Wasshaug, 6p

Klasse 3: Thomas Ager Ryen, 4,5p (500,-)

Klasse 4: Jonas August Bernstein, 3p (500,-)

Klasse 5: Knut Movik, 4p (500,-)

Endelig resultatliste  |  partier  |  computeranalyser (Sjakknytt.no)

Langsjakken tar nå en pause i Stjernen, frem til Klubbmesterskapet 2017 som starter i februar. Følg med på hjemmesiden, og se terminlista for aktiviteter i desember – hurtigligaen, lynlørdager, supersøndag lyn-NGP og NM i hurtigsjakk for seniorer!