Nilsen og Marosevic vinnere i Klubbmesterskapet!

Ingen spenning om førsteplassene i årets klubbmesterskap i langsjakk, vinneren av både gruppe A og B var klar en runde før slutt! IM Joachim Nilsen har vært suveren med 8 strake seire og tar en soleklar seier selv om det ble utsatt parti i siste runde (Joachim til venstre på bildet, som er fra 5. runde mot Fredrik Seim Horni). Jakob Aavik har hatt en sterk turnering og sikret andreplass og en solid ratingoppgang med seier i siste runde. På tredjeplass finner vi Finn Egeland (klubbmester fra 2015), som hadde en treg start på turneringen i år. Men med 4 poeng på de siste 5 rundene sikret han også denne gangen en pallplass.  I B-gruppen hadde Tomislav Marosevic bare avgitt et halvpoeng på de første 8 rundene, og var dermed allerede klar som gruppevinner selv om han gikk på et tap i siste runde. Andre Skoog og Nicholas Bergh sikret seg de øvrige pallplassene med seier i kveld. Det er svært jevnt mellom disse to på kvalitetspoeng, og det gjenstår fortsatt en del utsatte partier som kan avgjøre.

Resultatliste  |  partier

De to neste tirsdager spilles de resterende utsatte partier:

Tirsdag 9/5

Guttorm Andersen – Jonas Wang

Aleksander Johansen – Thomas Ryen

Thorbjørn Øygard – Christian Omre

Jonas Bernstein – Oddvar Kristiansen

Trygve Lindsjørn – Rolf Kristian Larsen

Rune Bratfoss – Trym Prestholm

Thrond Kleppe – Arvid Skaar

Yngve Lindsjørn – Morten Smedsrud

Per Rage – Serif Music

Aleksander Bai – Sefik Maksumic

Tirsdag 16/5

Aleksander Johansen – Guttorm Andersen

Rolf Kristian Larsen – Thrond Kleppe

Oddbjørn Sjøgren – Trym Prestholm

Arvid Skaar – Christer Gimse

Frank Rothschild – Christian Omre

Svein Erik Ruud – Per Rage