Tettpakket begynnerkveld

Rundt 40 spillere møtte på våre begynnerkveld – men noen var for gode!

Dermed var det til slutt 36 spillere som ble med på alle partiene i turneringen, mens 4-5 spillere, som ikke var begynnere, spilte lynsjakk i det ytterste rommet. Av disse var i overkant av 30 som aldri hadde satt sine bein i en sjakklubb før!

Sjakkgalskapen på Grünerløkka

Det er tydelig at det herjer en sjakkmani over det ganske land, og alle som møtte var vel bevandret i sjakk – men først og fremst på internett. Kun et fåtall av spillerne hadde vært i en sjakklubb før, og det ble spilt mye god sjakk.

Med både Stjernetrekk og undervisning mellom hver runde, var det mye som skjedde, også utenfor brettet. Til sammenlikning fra tidligere kurs var begrep som kvelermatt, avdekker, binding og gafler allerede godt kjent, samt de tre åpningsprinsippene. Turneringsledelsen noterer seg dette og justerer kursmateriale til neste begynnerkveld 😉

Begynnerkvelden ble vunnet av Gaute som vant alle sine 5 partier, tett fulgt av Håvard, Kjartan, Kristoffer og Christian som kun tapte ett av sine partier.

Takk til sjakk1.no som delte ut gavekort til alle deltakerne, og til NSF for Sjakkblad og begynnerhefte til de som ønsket det.

Resultater

Galleri