Østlandsserien: Tøffe tap for Stjernen på hjemmebane

Stjernen 1 – OSS kvinner

Alle fire lagene til Stjernen spilte hjemme i Seilduksgata denne runden, men bare førstelaget klarte å vinne.

Se alle partiene her

Førstelaget klarte brasene mot kvinnelaget til OSS, og står dermed med to seire på 4-0 og ligger dermed godt an til målsetningen: Å rykke opp i første divisjon. Se tabell for 2. divisjon avdeling A

Andrelaget gikk på et forsmedelig tap mot OSS. I komplett vunnet stilling, begynte Morten Smedsrud å slite på tiden, og spilte seg selv ned. Dermed ble det tap 1,5-2,5 i stedet for en seier 2,5-1,5. Andrelaget ligger dermed langt nede på tabellen og må jobbe for å beholde plassen i 3. divisjon avdeling A på nyåret!

Stjernen 3 – OSS kadett

Tredjelaget møtte de unge, fremadstormende kadettene fra OSS. Det var ikke de eldste som var best, og det ble et hardt 0-4 tap mot jyplingene fra Majorstua. Dermed ser alt åpent ut i 3. divisjon avdeling B etter den sterke seieren tredjelaget tok forrige runde.

Fjerdelaget stod godt i mange partier, men gikk også på et tap med 1,5-2,-5. Kristin bukket blank offiser fra lovende stilling, Gaute hadde matt i 6 og Håvard bukket evigsjakk med offiser over. Men her ble det altså også et tap. 4. divisjon avdeling D blir nå veldig spennende og vi ligger nå på 2. plass i avdelingen, bak nettopp Modum.

Resultater oppsummert:

Hjemmelag Bortelag Resultat Avdeling/tabell:
Stjernen 1 OSS kvinner 4-0 2. divisjon avdeling A
Stjernen 2 OSS hobby 1,5-2,5 3. divisjon avdeling A
Stjernen 3 OSS kadett 0-4 3. divisjon avdeling B
Stjernen 4 Modum 2 1,5-2,5 4. divisjon avdeling D

Partier: