Grøver suveren vinner av Høstturneringen!

Sigurd Grøver gikk ubeseiret gjennom hele høstens langsjakkturnering, på 9 runder var det kun Haakon Wright som klarte å plukke et halvpoeng fra den suverene vinneren. Med en ratingprestasjon på solide 2304 gjør han et kraftig byks på FIDE-ratingen og nærmer seg 2000-grensen. Med 8,5 poeng var han ett poeng foran andremann FM Johannes Kvisla og halvannet poeng foran tredjemann Espen Wasshaug. Vinnere av ratingpremier: 1. Åsmund Gilsson (6 poeng), 2. Yngve Lindsjørn (5,5 poeng), 3. Erlend Furnes (4 poeng) og 4. Vetle Kr Danielsen (5,5 poeng). Vi gratulerer!

Resultatliste  |  partier (TS)  |  analyserte partier (sjakknytt.no)

Det gjenstår fortsatt to utsattpartier som spilles 12/12. Premieutdeling blir på juleavslutningen, lørdag 16. desember etter lørdagslyn.