Hurtigligaen 2018: tre torsdager igjen!

På torsdager er det hurtigliga i Sjakklubben Stjernen. Her kan man spille så mange torsdager man ønsker, og hvis man vil kjempe om plassering i sammendraget så er det de 10 beste resultatene som teller. Nå er det spilt 12 av 15 torsdager, og her ser du stillingen i sammendraget for Hurtigligaen høsten 2018.

Vi ønsker nye spillere velkommen!
Er du ny sjakkspiller og ønsker å prøve å spille i klubben vår, så anbefaler vi deg å prøve en torsdagskveld. Spillerne her er alt fra helt begynnere til temmelige gode sjakkspillere, og turneringen spilles i tre ulike ratinggrupper etter spillestyrke. Andre nye spillere har gitt gode tilbakemeldinger på hurtigligaen, og tidsformatet passer godt for de fleste. Første torsdagen du spiller betaler du kun kr 50,-

Kort om Hurtigligaen
Påmelding til turneringen er mellom 18:30 – 18:50. Turnerinen varer fra 19:00 – ca 22:15. Det spilles fem partier hurtigsjakk med betenkningstid 10 minutter + 5 sekunder per trekk for hvert parti. Deltakeravgift for besøkende er kr 100,-. (Medlemmer kr 50,-).

Foto: Arkivfoto av Tomislav M. som leder gruppe 3 med rating 1600-1749 etter 12 runder (K. Gressli)