Stjernen 1 imponerer!

Stjernen 1 – Black Knights: 2,5 – 2,5
For en herlig start på Østlandsserien 2018-2019. Lørdag spilte nyopprykkede Stjernen 1 uavgjort mot Black Knight som akkurat har rykket ned fra elitedivisjon.

På femtebord spilte Per Omtvedt meget solid mot Halvor Haga, og han tok en remis i en sluttstilling som han muligens kunne vunnet med perfekt spill. Juan Carlos Rueda-Kjeldsen fikk også kjempet seg til en remis mot Øystein Andersen på fjerdebord. Lagleder Sigurd L. Grøver tok ansvar og fikk en fin seier mot WIM Sheila B. Sahl på tredjebordet, mens Finn Egeland måtte gi tapt mot FM Lars Even Andersen.

Det avgjørende partiet på toppbordet mellom IM Maxim Devereaux og CM Ludy Sousa ble langvarig, men etter 84 trekk ble det avtalt remis og dermed ble matchen uavgjort. Her er de første 60 trekkene i partiet; Maxim står godt etter åpningen, men i ettertid er det mulig at ideen med 26. Ngxe5?! kan sies å være vel optimistisk. Computeranalysen viser  i alle fall at Ludy avverget angrepet og hadde vinstsjanser i midtspillet.

 

Resultater 1. divisjon Østlandsserien (Turneringsservice)