Godt nytt sjakkår!

I januar er det lørdagslyn hver helg som vanlig, og vi holder i tillegg åpen klubbkveld på torsdager fra 18:30 med uformell hurtigsjakkspilling/turnering.

Vi trenger litt tid for å få spikret vårsesongens terminliste med aktiviteter og arrangører. Har du lyst til å bidra som turneringsarrangør eller vertskap (kaffekoking og praktisk tilrettelegging) setter vi stor pris på om du tar kontakt og blir med i turneringsutvalget. Alle aktivitetene til Sjakklubben Stjernen baseres på frivilling innsats, og for å få til et godt tilbud med hyggelig steming trenger vi flere til å arrangere.

I utgangspunktet har vi planer om å invitere til tilsvarende aktiveterer som i fjor, men det vil nok bli enkelte justeringer:

  • I siste halvdel av januar blir det egen begynnerkveld og egen kvinnekveld.
  • Hurtigligaen over femten torsdager er planlagt med oppstart første torsdagen i februar. (Det kan bli noen justeringer i gruppeindeling og regler for sammendraget)
  • Vårens Klubbturneringe i langsjakk på tirsdager er planlagt med oppstart første tirsdag i februar.
  • Nærmeres sommeren blir det klubbturnering i hurtigsjakk
  • I tillegg er det også muligheter for medlemmer i klubben å både foreslå og å ta initiativ til å gjennomføre andre aktivteter i klubbens lokaler i løpet av våret. …det er flere som ønsker seg et maratonlyn!

Terminlisten legges ut på SKSTJERNEN.NO så snart den er klar. Vi gleder oss til våren og lysere tider,

Vi ønsker deltakere i Lyn- og Hurtig NM lykke til i Bergen !