Hurtigligaen (11) – Bertil vant

37 spillere på plass i kveld, og avgjørelsen i gruppe A falt i det siste partiet som ble ferdig for kvelden. Med uavgjort mot Ludy i siste runde endte Bertil Svendsen på 4.5 poeng, og vant dermed halvpoenget foran Finn Egeland.

I ratinggruppe 2 viste John Olav Kroken god form med 3.5 poeng.

Resultatene finner du på Turneringsservice.

I gruppe B ledet Kristoffer Haugland med et helt poeng før siste parti, men siden han tapte det mot Einar Nygaard ble det spenning. Bildet over viser Bård Nordseth som vinner mot Andrea i siste runde og sniker seg forbi på kvalitet. Fem personer endte på 4 poeng, og det ble da ratingprestasjonen som skilte dem. I ratinggruppe 4 hadde Trygve Rytterager best kvalitet av de med 2.5 poeng.

Sammenlagtliste for hurtigligaen våren 2019 finner du her.

Takk for nok en hyggelig sjakkveld, og velkommen tilbake neste gang!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *