Hurtigligaen (11) – Bertil vant

37 spillere på plass i kveld, og avgjørelsen i gruppe A falt i det siste partiet som ble ferdig for kvelden. Med uavgjort mot Ludy i siste runde endte Bertil Svendsen på 4.5 poeng, og vant dermed halvpoenget foran Finn Egeland.

I ratinggruppe 2 viste John Olav Kroken god form med 3.5 poeng.

Resultatene finner du på Turneringsservice.

I gruppe B ledet Kristoffer Haugland med et helt poeng før siste parti, men siden han tapte det mot Einar Nygaard ble det spenning. Bildet over viser Bård Nordseth som vinner mot Andrea i siste runde og sniker seg forbi på kvalitet. Fem personer endte på 4 poeng, og det ble da ratingprestasjonen som skilte dem. I ratinggruppe 4 hadde Trygve Rytterager best kvalitet av de med 2.5 poeng.

Sammenlagtliste for hurtigligaen våren 2019 finner du her.

Takk for nok en hyggelig sjakkveld, og velkommen tilbake neste gang!