Lynlørdag (11) spilles på Lichess kl 15:00-17:00

Velkommen til årets ellevte lynlørdag. Stjernen holder stengt ut mars måned, og derfor har vi satt opp et alterntiv på Lichess for dere som ønsker å spille sjakk lørdag ettermiddag.

Det spilles i to grupper basert på din rating på Lichess. Betningstid er 3 minutter + 2 sekunder per trekk:

Stjernevenner over 1600 (3 min + 2 sek)

Stjernevenner under 1600  (3 min + 2 sek)

Slik blir du med:
Det er gratis å delta og turneringen er for alle Stjernevenner og medlemmer. Inviter gjerne venner og bekjente:
  • Lag deg bruker på Lichess
  • Meld deg inn i Fellesskap > Lag > «Sjakklubben Stjernen»
  • Delta på turneringen!
På vår Facebook-gruppe Stjernevenner finner du både mer nyttig info og humoristiske kommentarer. Vi synes det er veldig hyggelig om nye spillere legger inn sitt nickname i en kommentar på den gruppa!

Lichess Arena er et litt anderledes turneringsformat: Det er blant annet kontinuerlig oppsett av nye partier (i motsetning til klassisk rundeoppsett) og poengberegning er anderledes både grunnet muligheten med Berserk-mode og at man får 2xpoeng hvis man vinner flere partier på rad. Les gjerne mer om turneringsoppsett under:

Lichess Arena Tournament FAQ

Lynlørdag uten gong-gongen
Hver eneste lørdag arrangerer Stjernen lynlørdag. Vi har allerede begynt å tenkte på den praktiske gjennomføringen av desember 2022, da både juleaften og nyttårsaften havner på en lørdag dette året. Situasjonen med disse strenge tiltakene grunnet corona-virus var vi imidlertid ikke forberedt på. En netturneringen er selvsagt ikke et fullgodt alternativ; ikke alle har bruker på Lichess eller anledning til å spille på nett… og ikke minst: Mange vil vel savne lyden av gong-gongen før rundestart!