Sjakklubben Stjernen holder stengt ut mars!

Grunnet den svært alvorlige situasjonen med spredning av coronavirus så vil Sjakklubben Stjernen holde stengt ut mars måned. Dette er i tråd med retningslinjer som er gitt og oppfordring til en nasjonal dugnad for å stoppe og/eller forsinke spredning.
Vi vil legge ut ny info på skstjernen.no, Stjernevenner (Facebook) og på inngangsdøra til klubben i tiden framover. Hvis situasjonen tilsier at vi kan holde åpent igjen, så skal vi formidle det også.
Nettsjakk på Lichess for de som ønsker
I denne perioden vil vi sette opp ulike sjakkturneringer på nettsiden Lichess for de av dere som synes det er kjekt å spille med andre medlemmer og Stjernevenner. Info om disse turneringene finner du på Stjernevenner / Skstjernen.no og på lichess under lag «Sjakklubben Stjernen». På vår tradisjonelle mandagsturnering kl 20:00 – 21:30 skal vi forsøke og sette opp noen premier også, mens det resten av uka spilles kun for heder, ære og underholdning. Disse turneringene er gratis å delta på, og du finner all informasjon på facebook-gruppen Stjernevenner.
  • Opprett bruker på Lichess.org
  • Meld deg inn i lag «Sjakklubben Stjernen» (Hovedmeny Fellesskap > Lag > søk opp «Sjakklubben Stjernen)
  • Sjekk Stjernevenner sin Facebookgruppe og/eller skstjernen.no for info om de ulike turneringene vi setter opp
  • Legg inn ditt nickname på post i Stjernevenner (Facebook) om du ønsker å kjempe om pengepremier på mandagsturneringen kl. 20:00 – 21:30
Hva betyr dette for Hurtugliga og Klubbturneringen våren 2020?
Vi kommer tilbake med mer info om hvordan Hurtigligaen og Langsjakken gjennomføres denne våren, mest sannsynlig vil den forskyves et par uker mot sommeren [da det ikke lar seg gjøre å gjennomføre partiene og ligaen på nett for alle som ønsker å delta].
Ta vare på deg selv og de rundt deg!
Hold dere hjemme, hold dere friske og følg rådene som gis fra Helsedirektoratet – vask hendene! Det er selvfølgelig leit å ikke få spilt sjakk i klubben vår, men vi ber om forståelse for at det akkurat nå er viktigere ting enn å flytte rundt på disse fasinerende trebrikkene.

Mvh
Styret Sjakklubben Stjernen