NSFs 99. kongress avholdes 5.juli online

Årets kongress avholdes søndag 5. juli klokka 17:00 online, og du finner kongresspapirer og mer informasjon på nettstedet sjakk.no.

Sjakklubben Stjernen kan stille med inntil 7 mulige delegater. Ønsker du å delta er det bare å ta kontakt med styret innen lørdag 27. juni (send e-post til kontakt@skstjernen.no), så vil styret plukke ut 7 personer. Styret kommer også til å spørre Bendik og Guru som er instillt til det nye styret i NSF, samt Ida som har vært en av de tre personene i årets valgkomite.

Det er godt mulig vi lager til et valgfritt opplegg for å samle våre delegater i Stjernen sine lokaler. I kongresspapirene (side 53) står det beskrevet hvordan delegater kan benytte talerett under årets online kongress.

Har du som medlem i Stjernen innspill, kommentarer eller spørsmål til saker som behandles under årets kongress – skriv gjerne på Facebookgruppa «Stjernevenner» eller send en mail til styret.

God sommer!